Geluid

Een kristalhelder geluid is essentieel voor een succesvol evenement. We bieden professionele geluidssystemen van topkwaliteit die voldoen aan de specifieke behoeften van uw locatie en publiek. Onze geluidstechnici zorgen voor een perfecte balans en optimale verstaanbaarheid, of het nu gaat om spraak, live muziek of DJ-optredens. We bieden alleen geluidsapparatuur van gerenommeerde merken die bekend staan om hun betrouwbaarheid en audiokwaliteit. U kunt erop vertrouwen dat onze apparatuur topprestaties levert.

Speakers

We bieden een breed scala aan luidsprekersystemen, van compacte actieve speakers tot krachtige line-array systemen. Of u nu helder geluid nodig hebt voor spraak of een indrukwekkende geluidsweergave voor live optredens, we hebben de juiste speakers om aan uw eisen te voldoen.

Microfoons

Of het nu gaat om spraak, zang of instrumenten, we hebben een breed scala aan kwalitatieve microfoons beschikbaar. Van draadloze handheld-microfoons tot dasspeldmicrofoons en condensatormicrofoons, we helpen je de juiste microfoon te kiezen die past bij de specifieke vereisten van uw evenement.

Versterkers en processors

Voor optimale geluidsprestaties bieden we de juiste versterkers en signaalprocessors. Deze apparatuur zorgt voor een heldere en gebalanceerde geluidsweergave en helpt bij het aansturen en optimaliseren van de geluidsinstallatie.

Onze merken