Licht

Wij begrijpen we hoe essentieel de juiste verlichting is om de sfeer van uw evenement te bepalen. Of u nu een bruiloft, een modeshow, een bedrijfspresentatie of een muziekfestival organiseert, wij bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige lichtapparatuur die voldoet aan uw specifieke behoeften. Met onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat uw evenement straalt en de juiste ambiance creëert. Wij bieden alleen hoogwaardige lichtapparatuur van gerenommeerde merken die bekend staan om hun betrouwbaarheid en prestaties. U kunt erop vertrouwen dat onze apparatuur de gewenste impact heeft op uw evenement.

LED-verlichting

LED-verlichting is veelzijdig en energiezuinig, en biedt talloze mogelijkheden om uw evenement te verlichten. Van kleurrijke washlights tot krachtige spots en bewegend licht, we hebben een breed scala aan LED-lampen en armaturen beschikbaar om de gewenste effecten te bereiken.

Aansturing

Om volledige controle over de verlichting te hebben, maken wij gebruik geavanceerde lichtregelingssystemen, zoals DMX-controllers. Hiermee kunnen wij de intensiteit, kleuren en effecten van de verlichting nauwkeurig aanpassen en synchroniseren.

Truss en rigging

Voor een professionele en veilige installatie bieden we truss- en ophangsystemen om de lichtapparatuur op te hangen. Hiermee creëren wij een strakke en georganiseerde set-up die perfect past bij uw evenement.

Special effects

Maak uw evenement extra speciaal met onze special effects, zoals rookmachines, hazers, stroboscopen, sparkulars en Co2 jets. Deze effecten voegen een dynamisch en meeslepend element toe aan de lichtshow en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Onze merken