DJ show

Wanneer u een feest organiseert wilt u natuurlijk een onbezorgde avond hebben met een mooie show en een DJ die uw publiek goed aanvoelt. Hiervoor bent u bij ons op het juiste adres. Wanneer u niet zo thuis bent in licht- en geluidsapparatuur, is een drive-in show een zeer handige keuze. We hebben een aantal scherp geprijsde sets voor u samengesteld waaruit u gemakkelijk kunt kiezen. Vooraf bespreken we goed met u door wat uw wensen zijn, welke show u zou willen, welke muziek de voorkeur heeft en op welke locatie u het feest wilt houden. Wij denken graag met u mee wat de mooiste show is voor uw feest en locatie en wij zoeken een geschikte DJ die perfect bij uw feest en budget past.

Alles in één

Naast het leveren van de apparatuur en de DJ kunnen wij ook aanvullende materialen leveren zoals: decoratie, stoelen, tafels, kachels, tenten, springkussens, enzovoort. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over alle losse materialen en zorgen wij voor het vervoer, de opbouw en afbouw. Alle materialen bij één bedrijf, wel zo gemakkelijk. Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een DJ show voor op uw bruiloft of feest

Of u nu een bruiloft of een festival organiseert, er is bij ons altijd een geschikte show die past bij uw feest. Wij beschikken over een divers aanbod DJ's en meerdere shows in verschillende prijscategorieën en groottes. Het kan zijn dat de ene set veel geschikter is voor die ene locatie dan een andere set. Hierover denken wij graag met u mee.

Desgewenst spreken wij van tevoren graag het feest compleet met u door zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

T 0682000872 | info@rdlichtengeluid.nl