Even voorstellen

Ik ben Rutger Dekens, 22 jaar oud en eigenaar van RD Licht en Geluid.

Het licht en geluid is mij al op jonge leeftijd met de paplepel ingegoten. Mijn vader heeft jaren een drive-in show gehad, de Colorado discoshow. Hiermee verzorgde hij vele feesten en bruiloften van muziek en entertainment. Ik heb hem toen erg vaak meegeholpen en hiervan heb ik destijds veel geleerd.

Toen ik een jaar of 12 was ben ik langzaam begonnen zelf te draaien op kleine feestjes en partijen. Dit is sindsdien alleen maar gegroeid. Er kwam steeds meer apparatuur en kennis bij. De Colorado discoshow hielt op te bestaan en ik heb eigenlijk alle opdrachten hiervan overgenomen. De drive-in show die ik had heette destijds RD Music. Hiermee verzorgde ik onder andere feestjes zoals bruiloften, verjaardagsfeestjes, jubileumfeesten en ga zo maar door.

Ik ben mij op den duur steeds meer gaan interesseren in het verzorgen van het licht, geluid en video voor festivals, dorpsfeesten, bands en artiesten. Dit heeft mede te maken met stages en baantjes die ik onderhand heb gehad bij collega bedrijven. Er kwamen op den duur steeds meer opdrachten binnen voor enkel het licht en geluid in plaats van drive-in shows. Hierom heb ik besloten de naam te veranderen van RD Music naar RD Licht en geluid. Nog steeds verzorg ik drive-in shows voor kleinere feesten, maar dit is niet mijn belangrijkste dienst meer.

RD Licht en Geluid is inmiddels een bedrijf met een aantal vaste opdrachtgevers en freelancers voor de techniek achter evenementen, feesten, bands, artiesten en DJ's. De speerpunten die wij als bedrijf erg belangrijk vinden is goed en eerlijk contact tegenover onze klanten en betrouwbare goede apparatuur. Op deze manier verzekeren wij een goede samenwerking en een geslaagd evenement.

 

Wij bevinden ons in de regio Siddeburen, Groningen, maar ook ver daarbuiten.

U bent altijd van harte welkom bij ons (op afspraak) voor een bak koffie.