Even voorstellen

Ik ben Rutger Dekens, 23 jaar oud en eigenaar van RD Licht en Geluid.

Het werken met licht en geluid is mij op jonge leeftijd met de paplepel ingegoten. Mijn vader heeft jaren een drive-in show gehad, de Colorado discoshow. Hiermee verzorgde hij vele feesten en bruiloften van muziek en entertainment. Ik heb hem toen vaak meegeholpen en hiervan heb ik destijds veel geleerd.

Toen ik een jaar of 12 was ben ik langzaam begonnen zelf te draaien als DJ op kleine feestjes en partijen. Dit is sindsdien alleen maar gegroeid. Er kwam steeds meer apparatuur en kennis bij. De Colorado discoshow hielt op te bestaan en toen ben ik hier mee verder gegaan. De drive-in show die ik destijds had heette RD Music. Hiermee verzorgde ik onder andere bruiloften, verjaardagsfeestjes, jubileumfeesten en ga zo maar door.

Ik ben mij gaandeweg steeds meer gaan interesseren in het verzorgen van licht, geluid en video voor festivals, dorpsfeesten, bands en artiesten. Dit heeft mede te maken met stages en baantjes die ik onderhand heb gehad bij collega bedrijven. Er kwamen steeds meer opdrachten binnen voor enkel het licht en geluid ten opzichte van drive-in shows. Hierom heb ik besloten de naam te veranderen van RD Music naar RD Licht en geluid. Nog steeds verzorg ik drive-in shows voor kleinere feesten, maar dit is niet meer mijn belangrijkste dienst.

RD Licht en Geluid is inmiddels een bedrijf met een aantal vaste opdrachtgevers en freelancers voor de techniek achter evenementen, feesten, bands en artiesten. De speerpunten die wij als bedrijf erg belangrijk vinden is flexibiliteit, gedrevenheid en vooral kwaliteit. Zo verzekeren wij een geslaagde productie.

 

Wij bevinden ons in de regio Siddeburen, Groningen, maar ook ver daarbuiten.

U bent altijd van harte welkom (op afspraak) voor het drinken van een kop koffie.

 

T 0682000872 | info@rdlichtengeluid.nl